P.S. Entreprise A/S er dit moderne entreprenørfirma!

Som dit moderne entreprenørfirma bestræber vi os på at alt kører som smurt!

moderne entreprenørfirma

Vi lægger vægt på..
Vores speciale er godt samarbejde/koordinering på tværs af faggrænserne samt “hands on byggestyring” fra opstart til aflevering. Det er vigtigt for os, at kunden er i gode hænder fra start til slut. Derfor følger vi med helt fra starten, igennem forløbet og til slut, så projektet bliver afsluttet korrekt og ordentligt. Denne tilgang gør også, at kunden får hvad vedkommende betaler for, og det er meget vigtigt for os.

Arbejdsmiljøet…
Desuden bestræber vi os på at have et godt arbejdsmiljø i forløbet og at yde den ekstra service som får alting til at glide nemmere. “Ekstra” er nemlig det ord der kendetegner os bedst, da vi mener vi kan give kunden dét ekstra! Netop arbejdsmiljøet hænger sammen med det overstående emne, så der er en rød tråd mellem arbejdsprocesserne.

Arbejdsområder…
Som dit moderne entreprenørfirma, så det dækker vi et bredt område af arbejdsområder. Disse arbejdsområder kan ses nedenfor:

  • Tømrer/snedker-opgaver
  • Udfører alle former for VVS-arbejde
  • El-installationer
  • Malerarbejde
  • Gulvbelægning
  • Murerarbejde
  • Opsætning af ventilation.

Dette er et utrolig bredt område, hvilket gør at vi kan være dit moderne entreprenørfirma i rigtig mange tilfælde! Selvom vi dækker så mange arbejdsområder og opgaver, så skal du ikke være i tvivl om, at vi ikke er specialister i hvad vi foretager os, for det er vi! Du får en standardiseret top-kvalitet, om det skal være el-installationer eller gulvlægning – kvaliteten vil altid være den samme hos os! Kontakt os endelig og få et uforpligtende tilbud eller blot en snak om et projekt du går og tumler med!

Kontakt os i dag og fortæl om dit projekt, og så vender vi tilbage hurtigst muligt! Du kan også træffe os på e-mail: schieck@p-s-e.dk